2020 Trail Hour Log

rover67

Rising Sun Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
8,318
Location
Boulder, Co
Hi all I tallied up the hours for last year so I figured I’d start a new thread so we don’t have any gaps.

They wanted the hours (at least in BRD) today so I called it a tad early.

Thanks everyone for last years reporting, it was pretty rad.

Also once again: If you are listing a forest service road or a county road that is not a common trail name, please list the county, forest, or nearby town. This helps with allocating hours to the correct county or forest.

Not sure which county or forest? A nearby landmark, town, or intersection will help!

Also please do the math for your hours. Report a total for the event or chunk of the event. Not just people trucks hours. Please multiply it out.

Thanks!!


Format:

  1. Date activity was performed
  2. trail/rd name when available
  3. trail/rd number wen available (probably always)
  4. ranger district trail/rd was in. (this is the MVUM you likely used)
  5. activity performed. (tell me what you actually did)
  6. people x hrs = total (please do the math for us!)
 
Last edited:

AimCOTaco

Commander
Cruise Moab Committee
Joined
Aug 13, 2010
Messages
1,670
Location
Longmont, CO
9/14/2019 Kingston Peak Trail work day:
Clear Creek RD / Arapaho and Roosevelt NF
Roads: 353.1

5 people in 5 trucks for 6 hours.
5 x 6 = 30 hr
 

rover67

Rising Sun Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
8,318
Location
Boulder, Co
This is the way all hours would ideally be reported!! This format is extremely helpful. PLEASE use this format if possible. Thanks!!

9/14/2019 Kingston Peak Trail work day:
Clear Creek RD / Arapaho and Roosevelt NF
Roads: 353.1

5 people in 5 trucks for 6 hours.
5 x 6 = 30 hr
 

nakman

Club Secretary
Staff member
Moderator
Joined
Aug 23, 2005
Messages
12,741
Location
north side
Ran Kingston Peak yesterday with @Mendocino & family...
5 people 5 hours
5x5=25 hours.
 

rover67

Rising Sun Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
8,318
Location
Boulder, Co
Ran Kingston Peak yesterday with @Mendocino & family...
5 people 5 hours
5x5=25 hours.
353.1? did you go over to clear creek side or just boulder ranger district?

I thought passed Mendocino heading up boulder canyon!
 

nakman

Club Secretary
Staff member
Moderator
Joined
Aug 23, 2005
Messages
12,741
Location
north side
353.1? did you go over to clear creek side or just boulder ranger district?

I thought passed Mendocino heading up boulder canyon!
We did the whole thing, from Tolland to Alice.
 

bassguyry

RS Moderator
Staff member
Moderator
Cruise Moab Committee
Joined
Jun 14, 2018
Messages
680
Location
Arvada, CO
9/29/19
Roosevelt NF / Boulder Ranger District
Pickle Gulch (FSR 717.1)
Michigan Hill (FSR 713.1)
Dakota Hill (FSR 412.1 & FSR 412.2)
Jenny Lind/Perigo (FSR 413.1)
Moon Gulch (FSR 290.1)

3 people x 5 hours = 15 hours

Spent most of the time wheeling, but we stopped a few times on Pickle Gulch to pick up brass and busted clay pigeons, and also picked up some glass and more brass at the top of Dakota Hill.
 
Joined
Sep 7, 2016
Messages
392
Location
Denver
9/27/19
FSR 2541A
Grand Mesa NF
2 people x 4 hours = 8hrs

9/28/19
FSR 130A, 130B
San Isabel NF
2 people x 3 hours = 6hrs
 

AimCOTaco

Commander
Cruise Moab Committee
Joined
Aug 13, 2010
Messages
1,670
Location
Longmont, CO
9/26/2019 Taylor Pass
Gunnison RD / White River NF
Roads: FSR 761, 742
2 people x 3hr = 6hrs

9/27/2019 Schofield Pass
Gunnison RD / White River NF
Aspen-Sopris RD / White River NF
FSR 317, FSR 314
3 people x 2hr =6hrs (Gunni RD side)
2 people x 3hr =6hrs (Sopris RD side)
 

Pro Designer

Rising Sun Member
Joined
Sep 8, 2018
Messages
40
Location
Lakewood, CO
9/14/2019 Upper Geneva
Forest Service/ South Platte Ranger District
Upper Geneva - Road 119
2 people x 7.5 hours - 15 hours
Drive and Hike
 

BC9392

Wincher
Joined
Feb 6, 2019
Messages
64
10/12/2019 mosquito pass, breackneck pass, & weston pass - leadville
6 people x 10 hrs
hc4x4
 

rover67

Rising Sun Member
Joined
Nov 1, 2007
Messages
8,318
Location
Boulder, Co
Thanks for posting the hours all!!!

Small ask, if you write to let us know what you did to maintain our trails/roads that’d be great. If I don’t see anything I just assume you picked up trash but letting me know what you did eliminates the assumption.

Thanks!!!!!!
 

jps8460

Cruise Moab Committee
Cruise Moab Committee
Joined
Feb 15, 2013
Messages
2,228
Location
Broomfield
10/13/19 - Noobs Run - tread training and trail etiquette training for new folks, picked up some trash, trail patrol. barely any snow, very dry conditions

Slaughterhouse Gulch - 14ppl - 9hrs = 126hrs
 

bassguyry

RS Moderator
Staff member
Moderator
Cruise Moab Committee
Joined
Jun 14, 2018
Messages
680
Location
Arvada, CO
10/12/19
Roosevelt NF / Boulder Ranger District
Pickle Gulch (FSR 717.1)
Michigan Hill (FSR 713.1)
Dakota Hill (FSR 412.1 & FSR 412.2)

2 people x 4 hours = 8 hours
 

bassguyry

RS Moderator
Staff member
Moderator
Cruise Moab Committee
Joined
Jun 14, 2018
Messages
680
Location
Arvada, CO
11/2/19
Arapaho NF / Boulder Ranger District
Rollinsville (FSR 105)
Observatory (FSR 355)
Rollins Pass East (FSR 149)

3 people x 5 hours = 15 hours
 

Outlander40

Land Use Coordinator
Joined
Dec 9, 2018
Messages
66
Location
Highlands ranch, CO
19OCT2019
Argentine Pass/ Clear Creek Ranger District
Repair Buck & Rail/ Observation Hike of Closed trail to Miner's Cabin
8 people @ 9 hours = 72 Hours
 

BC9392

Wincher
Joined
Feb 6, 2019
Messages
64
11/2/19
Georgia Pass / Pike National forest
playing in the snow
8 people @ 7 hours = 56 hours
 

Yeti

Rising Sun Member
Joined
Oct 3, 2019
Messages
84
Location
Arvada, CO
1/25/2020
Yankee Hill Road (175.1)
Clear Creek ranger district
Fun in the snow and getting stuck.
2 people x 9hrs = 18 total
 

bassguyry

RS Moderator
Staff member
Moderator
Cruise Moab Committee
Joined
Jun 14, 2018
Messages
680
Location
Arvada, CO
5/16/20
Roosevelt NF / Boulder Ranger District
Switzerland Trail (Road 120J)
Pennsylvania Gulch (Road 95J)
Peewink Mountain (FSR 332)

5 people x 6 hours = 30 hours
 
Top